Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Ymere Amsterdam

Bezoekadres
Jollemanhof 21 1019 GW Amsterdam

Correspondentieadres
Postbus 2412 1000 CK Amsterdam

Contactgegevens
Telefoon: (088) 000 89 00 Whatsapp: 06 13 22 12 20 https://www.ymere.nl

ymere amsterdam

Ymere Amsterdam

Als non-profitorganisatie is de doelstelling van Ymere glashelder: mensen met bescheiden inkomens goede woningen geven in de Metropoolregio Amsterdam. Een uitdagende opgave waar we hard aan werken om met 65.570 sociale huurwoningen, 3706 verhuizingen en 2900 nieuwbouwwoningen (waarvan 600 flex) tot 2025

Keihard werken om van de Metropoolregio Amsterdam een thuis te maken voor mensen met een bescheiden inkomen. Oude, afbrokkelende gebouwen verwijderen en vervangen door nieuwe die betaalbaarder zijn, is slechts een van de vele manieren waarop we onze stad jaar na jaar helpen duurzaam te groeien.

Ben je op zoek naar een sociale huurwoning in Amsterdam, dan ben je bij Ymere zeker aan het juiste adres. Ze dragen bij aan betaalbare huisvesting in de stadsregio Amsterdam, maar ook in de gebieden daarbuiten. Hierbij kun je denken aan de gemeente Weesp, gemeente Diemen en de gehele eigen gemeente Amsterdam.

Hoe gaan we te werk?

We bouwen nieuwe sociale woningen zodat we de oude kunnen beschermen en beter kunnen verzorgen en ze duurzamer kunnen maken. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze huurders een geschikte woning te bieden, zoals het ruilen van woningen of het experimenteren met fraudepreventiemaatregelen.

Ons doel is onze huurders te helpen zo snel, efficiënt en goedkoop mogelijk comfortabel te wonen en een nieuwe woning te vinden. Dit doen we met behulp van de talenten van iedereen om ons heen – van gemeenten tot specialisten in duurzaamheid die advies kunnen geven over hoe we het huidige kunnen verbeteren.

Werkgebied van Ymere

De Metropoolregio Amsterdam is een zeer populair deel van Nederland. Met meer dan 8 miljoen mensen die in dit kleine land wonen, is het geen wonder dat er meer inwoners zijn dan beschikbare woningen! Dit drijft de prijzen op en maakt het vinden van een betaalbare huurwoning bijna onmogelijk voor degenen die er nog geen hebben. Ook al bevinden zij zich in verschillende levensfasen of situaties, zoals gezinsveranderingen, persoonlijke groei of een lager inkomen – deze huurders hebben nog steeds het gevoel dat hun enige optie is om te blijven zitten met wat ze hebben. Het resultaat: minder opties op de markt voor alle anderen die op zoek zijn naar woonruimte.

Als u op zoek bent naar een nieuwe woonplek, is Ymere het bedrijf dat u kan helpen. Met innovatieve en creatieve middelen, zoals experimenteren met woningruil of alert zijn op fraude bij woningruil, helpen ze meer mensen om tegen redelijke kosten een passende woonruimte te vinden om in hun behoefte binnen hun bescheiden inkomens te voorzien.

Huurbeleid

Wij verhuren de meeste van onze huizen aan mensen met een bescheiden inkomen. Voor hen is het extra belangrijk dat de huurprijs past bij hun inkomen en veranderbaar is, ook als dat in de toekomst anders wordt. Om dit te waarborgen hanteren wij een beleid waarbij

Wij zullen alleen huurwoningen aanbieden aan huurders die huursubsidie ontvangen of daar recht op hebben. Als de prijzen stijgen, hebben deze veranderingen ook invloed op hoeveel zij moeten betalen – hogere tarieven betekenen lagere verhogingen (dit geldt in beide richtingen). We zullen proberen de kosten te verlagen voor mensen die door hun tijdelijk lage inkomen zich niet meer kunnen veroorloven dan wat kleine dingen op het eerste gezicht kosten.

Huisbaas zijn is zowel een kunst als een wetenschap, maar het gaat ook om mensen. Wij werken graag samen met onze huurders, ook als zij hun opties op de woningmarkt willen verkennen of in zwaar weer terecht zijn gekomen. Wij hopen hen zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden en er toch voor te zorgen dat iedereen een thuis heeft.

Duurzaamheid

Wij hebben een duidelijke visie op hoe de wereld eruit zou kunnen zien als we er allemaal beter voor zouden zorgen. We weten dat veel verhuurders hun panden energiezuinig en milieuvriendelijk willen maken zonder in te leveren op comfort of esthetiek, maar ze zien niet altijd wat er mogelijk is op dit snel veranderende gebied. Daarom wijden wij ons uitsluitend aan duurzaam vastgoedbeheer. Dit zodat huurders kunnen genieten van gezonde leefruimtes en tegelijkertijd goede burgers zijn door hun eigen CO2-voetafdruk te verkleinen en een actieve bijdrage te leveren aan het bouwen van een groenere toekomst voor ons allemaal!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x