Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Woonwaarts

Bezoekadres
Takenhofplein 3 6538 SZ Nijmegen

Correspondentieadres
Postbus 389 6500 AJ Nijmegen

Contactgegevens
Telefoon: (024) 382 01 00 https://www.woonwaarts.nl [email protected]

Woonwaarts

Wij zijn Woonwaarts. Een woningcorporatie die actief is in de gemeenten Beuningen, Druten en Nijmegen. Hier werken we elke dag samen met bewoners en partners aan sociaal duurzame wijken waarin mensen zich thuis voelen, voor nu en in de toekomst. Ons motto is Thuis in je buurt, want je goed voelen over waar je woont maakt ons allemaal beter: je haalt meer uit het leven als je echt houdt van waar het gebeurt!

Onze manier om buurten aantrekkelijk te maken en te houden rust op drie strategische pijlers: herkenbaar zijn, dichtbij zijn en bieden wat nodig is. Door hierop in te zetten zijn wij in staat om bij te dragen aan sociaal duurzame wijken. Waar toekomstbestendig betaalbaar wonen niet alleen wordt bevorderd maar ook noodzakelijk is om zo lang mogelijk zelfstandig in een wijk te kunnen blijven wonen.

Wij werken samen met huurders om hun doelen te bereiken door aan onze missie te werken. Ons doel is dat ieder mens de kans krijgt op succes in het leven en wij zijn bereid om alles te doen wat nodig is, zolang ze maar een plan van aanpak hebben.

Bekijk de corporatiefilm van Woonwaarts:

Wat doet woningcorporatie Woonwaarts?

Vindt je sociale huurwoning in Nijmegen en omstreken via Woonwaarts. De aanbieder van huurwoningen in de regio, die zich richt op het vinden van betaalbare woningen.

Wij zijn een duurzaam bedrijf dat niet alleen voorziet in de huisvestingsbehoeften van mensen, maar hen ook helpt om er iets van te maken dat ze hun eigen huis kunnen noemen. Wij bieden verschillende soorten woningen aan om tegemoet te komen aan de behoeften en wensen van onze diverse clientèle. Variërend van appartementen als u net begint of uw eerste huis wilt, tot luxe twee-slaapkamer herenhuizen met kleine tuinen, zodat de prijzen nooit meer door uw budget zullen breken.

Wij geloven dat een prettige omgeving belangrijk is voor optimale prestaties en een betrokken gevoel. Daarom vinden wij het belangrijk om inbreng te hebben waar en hoe je woont, zodat jouw ervaring de best mogelijke zal zijn!

Wij geloven in een sterk netwerk en goede relaties met onze partners om zo de hand uit te kunnen steken. We streven naar het juiste niveau van dienstverlening door ervoor te zorgen dat bewoners waar mogelijk hun eigen boontjes kunnen doppen, en het samen doen als het voordeliger of goedkoper is dan iemand anders de zaken te laten regelen.

Wij geloven dat de manier waarop we onze huizen inrichten en onderhouden een weerspiegeling is van hoeveel trots we zijn op de plek waar het staat, wat uiteindelijk gemeenschappen creëert die het waard zijn om tijd in te investeren.

Wij willen ergens wonen met mensen die om hun omgeving geven omdat ze er zelf in hebben geïnvesteerd; het creëren van buurten en wijken vol sociaal duurzame ruimtes. Woonwaarts heeft dan ook enorm veel duurzame ambities.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x