Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Wonion

Bezoekadres
Hutteweg 115 7071 BV Ulft

Correspondentieadres
Hutteweg 115 7071 BV Ulft

Contactgegevens
Telefoon: (0315) 69 60 00 https://www.wonion.nl [email protected]

wonion

Wonion

Wonion is een ambitieuze en innovatieve woningcorporatie met een naam die alles zegt. Dat is waar zij voor staan: ondernemend wonen, goede betaalbare woningen aan huishoudens in de gemeente Oude IJsselstreek. Dit doen zij door te investeren in duurzaam wonen – want duurzaamheid moet niet alleen gaan over geld besparen, het moet ook onze planeet redden!

In 2030 willen wij energieneutraal zijn

Wonion heeft een woningvoorraad die in 2030 energieneutraal zal zijn. We laten mensen opnieuw nadenken over wat duurzaam leven inhoudt en zorgen ervoor dat ze daarvoor niet hoeven in te leveren op hun kwaliteit van leven. Wonion investeert in de opwekking van schone en duurzame energie en stimuleert bewoners en medewerkers tot efficiënter gedrag voor meer duurzaamheid.

Wonion bouwt groene woningen die vanaf dag één minder elektriciteit verbruiken. We passen bestaande woningen aan tot iets wat past bij een moderne levensstijl zonder comfort of gemak op te offeren. Met onze huizen die specifiek zijn aangepast aan de behoeften van de huidige huiseigenaars, maar ook aan die van de komende tien jaar, wanneer deze eigendommen misschien opnieuw van eigenaar zullen veranderen! Onze filosofie komt voort uit het inzicht dat het niet altijd nodig is om nieuwe technologieën bovenop oudere te ontwikkelen.

Onze Missie

Wonion streeft ernaar haar bewoners zoveel mogelijk keuze te bieden. Sommige cliënten zijn bijvoorbeeld niet in staat om zelf beslissingen te nemen en in die gevallen moeten we opletten. We willen dat ze allemaal comfortabel wonen door ze de mogelijkheid te geven hun eigen keuzes te maken. Wonion is ook in staat om verstandig te investeren, omdat onroerend goed een waardevol bezit kan zijn dat zorgvuldig beheerd moet worden. Waarbij ook rekening gehouden moet worden met duurzaamheid, zodat ze meer flexibiliteit hebben bij het bieden van verschillende soorten woonsituaties voor toekomstige generaties.

De betaalbaarheid van huisvesting staat centraal bij de keuzes die we maken. En daarom moet het vinden van een evenwicht tussen geld en kwaliteit, zowel wat betreft woningproducten als huurprijzen, voorop staan bij het nemen van deze beslissingen voor een bepaalde doelgroep.

Voor elk verzoek van enige omvang uit de samenleving, zullen wij ons afvragen wat de sociale voordelen zijn in verhouding tot de financiële draagkracht.

Meer dan 4.000 sociale huurwoningen!

Wonion is geen doorsnee verhuurbedrijf. Met meer dan 4.000 sociale huurwoningen en 25% van het totale woningbezit in een gemeente op hun naam, zetten zij zich in om mensen te helpen bij het vinden van betaalbare woonoplossingen die passen bij elke denkbare behoefte!

Voor meer informatie neemt u telefonisch contact op of kijk op de website van Wonion.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x