Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Woningstichting Woningbelang

Bezoekadres
Waalreseweg 25 5554 HA Valkenswaard

Correspondentieadres
Postbus 117 5550 AC Valkenswaard

Contactgegevens
Telefoon: (040) 208 38 38 https://www.woningbelang.nl [email protected]

woningstichting woningbelang

Woningstichting Woningbelang

Wij zijn een woningcorporatie die betaalbare en veilige woningen biedt voor zowel de lokale bevolking als voor mensen in nood. We investeren veel in de regio om onze gemeenschappen te helpen onderhouden, met inbegrip van het verstrekken van nieuwe appartementen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met een handicap of speciale behoeften in het achterhoofd.

Woningbelang is het grootste verhuurbedrijf in Valkenswaard en zij verhuren een aantal garages. Zij hebben 3.850 woningen waar huurders uit kunnen kiezen, maar ook gezondheidscentra en zorgwoningen die ook op hun website te vinden zijn.

Woningbelang is heel actief in het verhuur van woningen in gemeente Valkenswaard en de regio daarbuiten.

Wat doet woningbelang?

Woningbelang is een woningcorporatie die woningen, maatschappelijk vastgoed, garages en parkeerplaatsen verhuurt. Daarnaast beheren en onderhouden ze woningen en verkopen ze deze aan mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis in Nederland. Als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn ze gespecialiseerd in huurwoningen en koopwoningen. Samen met woningen die vaak “sociaal” of volkshuisvesting worden genoemd, vanwege hoe betaalbaar deze woningen kunnen zijn in vergelijking met andere opties die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn!

Missie

Woningbelang is een woningcorporatie die mensen en instellingen betaalbare, kwalitatief goede woningen biedt in Valkenswaard of Bergeijk. De organisatie bestaat al bijna 50 jaar om mensen te helpen die financieel niet in staat zijn om op eigen kracht een passende woning te vinden. Woningbelang biedt niet alleen individuele woningen aan, maar ook verschillende typen appartementen; zowel gemeubileerd als ongemeubileerd tegen verschillende prijzen, afhankelijk van de locatie en budgetvoorkeuren – alles op loopafstand van lokale winkels, scholen, kinderdagverblijven etc.

Samen

Woningbelang is een onderneming die investeert in woningen, deze bouwt en beheert. De actuele vraagstukken vragen om samenwerking met allerlei partners: van maatschappelijke co-makers tot corporaties. Zij werken samen aan hun initiatieven zoals de betrokkenheid bij huurders en buurten waar zij via samenwerkingsverbanden of verbindingen signaleren wat aandacht nodig heeft. Hun rol is niet alleen zorgen voor, maar ook ‘zorgen voor’ Dit betekent nauw samenwerken binnen Woningbelang zodat collega’s over afdelingen heen met creatieve ideeën kunnen komen om samen betere resultaten te bereiken dan alleen!

(Ge)woon

Woningbelang zet zich in om u te voorzien van de best mogelijke diensten en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Wij bouwen, verbouwen en verhuren woningen die veilig, schoon en van hoge kwaliteit zijn in prettige buurten waar huurders zich thuis kunnen voelen. Daartoe inspecteren wij onze woningen doorlopend op veiligheidsnormen, maar ook op andere factoren zoals netheid of esthetiek, terwijl wij ook snel reageren als er problemen ontstaan – en dat alles tegen goede prijzen!

Goed

Het is waar dat de beste manier om iets te doen is door het goed te doen. Wij zijn gelukkig als we zeggen wat we bedoelen en onze beloften nakomen, maar dit is niet mogelijk zonder zorg te dragen voor alle aspecten van een goed bedrijf. Van ervoor zorgen dat werknemers met vertrouwen worden behandeld en dat er in hun talent wordt geïnvesteerd, terwijl we er ook voor zorgen dat klanten woonruimtes van hoge kwaliteit krijgen tegen een betaalbare prijs.

Strategienota

In onze strategienota 2020 – 2022 Samen stappen zetten staat hoe we ons gaan richten op drie maatschappelijke thema’s op het gebied van wonen: beschikbaarheid van betaalbare woningen, leefbare buurten en een duurzame samenleving.

Organisatie

Het kantoor van Woningbelang is gelegen aan de Waalreseweg in Valkenswaard. Een locatie waar onze klanten graag langskomen, maar waar ook al onze voorraad staat! Wij hebben 47 mensen in dienst die ons helpen deze geweldige operatie, die op u is gericht, in stand te houden!

Meer informatie over Woningstichting vindt u op hun website!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x