Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Woningstichting Woensdrecht

Bezoekadres
Jan van der Heijdenstraat 14 4631 NH Hoogerheide

Correspondentieadres
Jan van der Heijdenstraat 14 4631 NH Hoogerheide

Contactgegevens
Telefoon: (0164) 613313 https://www.wswoensdrecht.nl [email protected]

woningstichting woensdrecht

Woningstichting Woensdrecht

Woningstichting Woensdrecht is een Nederlandse woningcorporatie in de gemeente Woensdrecht. Met 1.150 woningen en bedrijfsruimten op haar naam biedt zij betrouwbare woningen voor alle lagen van de bevolking. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren zeventig en heeft oog voor zowel oudere klanten als mensen die meer zorg nodig hebben dan anderen.

Woningstichting Woensdrecht heeft een duidelijke visie op de toekomst: zij wil woon- en zorgdiensten leveren die duurzaam, klantgericht en ondernemend zijn. Dit willen zij doen door goed te luisteren naar de behoeften van hun klanten om daar zo goed mogelijk op in te spelen.

Woningstichting Woensdrecht vindt het belangrijk om klanten de mogelijkheid te geven om te leven in een ruimte die past bij hun levensstijl. Om dit te doen, streeft Woningstichting Woensdrecht naar duurzame praktijken door het analyseren van materialen, bouwmethoden en energieprestaties van het woningbestand. Het uitgangspunt voor hen is het aanbieden van woningen die passen bij elke levensfase met haar partners en belanghebbenden, maar vooral bij de behoeften van haar klanten.

Woningstichting Woensdrecht heeft een woonstichting opgebouwd die individuele oplossingen biedt voor iedereen: gezinnen met kinderen, alleenstaanden, ouderen en mensen met een beperking. Dit wordt gedaan door het aanbieden van een portfolio van verschillende diensten, variërend van huisvesting tot gezondheidszorg. Woningstichting Woensdrecht streeft naar duurzame investeringen om voor haar klanten nieuwe woningen te creëren in overeenstemming met hun behoeften. Ook wil zij door middel van samenwerkingsverbanden in de gemeente Woensdrecht nieuwe mogelijkheden creëren, zoals sport- en cultuurvoorzieningen of gespecialiseerde zorgcentra en thuiszorgdiensten .

Dat mensen individueel, maar ook samen tot bloei kunnen komen, vormt een belangrijke basis voor de bewoners van Woningstichting Woensdrecht. Zij faciliteert dit door informatie te verstrekken over alle aspecten van wonen inde gemeente Woensdrecht. Naast wonen gaat het dan om alles van zorg en onderwijs tot vrijetijdsbesteding en lokale infrastructuur.

Het is een grote uitdaging voor Woningstichting Woensdrecht om haar visie: ‘Goed wonen in Woensdrecht’ waar te maken. Het staat op de schouders van een zeer betrokken team medewerkers dat een uitstekende dienstverlening biedt aan mensen die het moeilijker hebben dan anderen om hun zelfstandigheid thuis te behouden.

In haar bestaan heeft Woningstichting Woensdrecht zich een goede naam verworven als laagdrempelig bedrijf: klanten kunnen zich altijd verheugen op persoonlijk advies, ook nadat zij een van hun woningen hebben betrokken.

Dichtbij de klanten en partners

Woningstichting Woensel is een Nederlandse stichting die ernaar streeft het leven van haar klanten beter te maken door hen kwalitatief goede en betaalbare woningen aan te bieden. De organisatie is in het verleden een aantal obstakels tegengekomen, maar is er sinds het begin van haar missie in geslaagd kwalitatief goede woningen te bieden aan mensen die het minder goed hebben.

Hoewel de stichting haar best heeft gedaan om de bestaande woningvoorraad te behouden en in stand te houden, staat zij nog steeds voor grote uitdagingen die om een innovatieve oplossing vragen. De Woningstichting Woensdrecht is vastbesloten om in Woensdrecht-centrum een nieuw type gemengde ontwikkeling te realiseren, waarbij hoogwaardige sociale huurwoningen worden gecombineerd met koopwoningen. Dit is niet alleen bedoeld om extra inkomsten te genereren, maar ook om het woongenot voor alle mensen in gemeente Woensdrecht te verbeteren.

Woningaanbod, inschrijven is niet nodig

Woningstichting Woensdrecht verhuurt haar woningen volgens het “aanbodsysteem”. U bepaalt zelf welke woningen u in aanmerking wilt laten komen. Met andere woorden: u hoeft zich niet in te schrijven als woningzoekende, en kunt zonder inschrijving reageren op alle beschikbare woningen die voldoen aan de door u gestelde eisen op basis van per woning gestelde voorwaarden, alleen bij het huren van één van die woningen worden € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Bekijk het aanbod van sociale huurwoningen op https://www.wswoensdrecht.nl/woning/te-huur/

Bekijk het aanbod van koopwoningen op https://www.wswoensdrecht.nl/woning/te-koop/

Voor meer informatie over Woningstichting Woensdrecht kijkt u op https://www.wswoensdrecht.nl

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x