Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Woningstichting Putten

Bezoekadres
Spoorstraat 2 3881 BW Putten

Correspondentieadres
Spoorstraat 2 3881 BW Putten

Contactgegevens
Telefoon: (0341) 35 74 05 https://www.wsputten.nl i[email protected]

woningstichting putten

Woningstichting Putten

Woningstichting Putten (WSP) ziet een toekomst waarin iedereen goed kan wonen. Zij willen knelpunten op de woningmarkt wegnemen zodat mensen niet gedwongen worden om buiten hun budget te wonen of in overvolle ruimtes. WSP zorgt voor woningen voor mensen die niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, en werkt aan een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt en comfortabel kan wonen binnen zijn of haar mogelijkheden.

Een krachtige visie? Ja!

Huisvesting is een basisbehoefte voor alle mensen. De vraag naar sociale huurwoningen is groot. Woningstichting Putten streeft ernaar hierin te voorzien door de partij op de woningmarkt te zijn die zorgt voor goede en betaalbare huisvesting voor nu en in een onbekende toekomst. Wij zorgen voor kwalitatief goede betaalbare woningen die noodzakelijk zijn vanwege financiële of sociale omstandigheden, zoals een lager inkomen of historisch misbruik door andere leden van de samenleving, waarbij ons doel is om zowel de persoonlijke relaties tussen bewoners te versterken als iedereen zich thuis te laten voelen in hun nieuwe ruimte.

Samen bouwen aan de toekomst

Samen bouwen aan de toekomst’ is niet zomaar een titel – het is een ethos. Het nieuwe ondernemingsplan 2018-2022 zal Putten helpen om te blijven groeien en bloeien op een manier die duurzaam is en iedereen gelijke kansen op succes geeft, met minder aandacht voor wat ons scheidt. We willen dat onze plannen zo inclusief mogelijk zijn en daarom hebben we vooraf veel gesprekken gevoerd: ten eerste met belanghebbenden van alle achtergronden; ten tweede door deze gesprekken om te zetten in concrete acties via dit ondernemingsplan dat kan werken aan harmonieus naast elkaar leven hier in Putten.

Bekijk het ondernemingsplan 2018-2022 hier: https://www.wsputten.nl/uploads/46/2020%20Ondernemingsplan%202018-2022.pdf

Samenwerkingspartners van Woningstichting Putten

Zoals uit de bovenstaande passage blijkt, zijn onze samenwerkingspartners zeer belangrijk voor ons. De huurders hebben een groot belang bij deze relatie omdat zij een van de meest vitale onderdelen ervan vertegenwoordigen: prestatieafspraken. In 2021 heeft WSP met hen en met het WSP een overeenkomst gesloten die u hier kunt vinden: https://www.wsputten.nl/uploads/46/Prestatieafspraken%202021_DEF_ondertekend.pdf

Woningstichting Putten Aanbod

Het aanbod van woningstichting Putten is te vinden op https://www.hurennoordveluwe.nl, deze website wordt beheerd door woningnet. Schrijf je in op de website en blijf op de hoogte van de huurwoningen van WSP. De advertenties van woningen op deze website zijn actueel, zodra er nieuwe woningen beschikbaar komen, worden deze gepubliceerd. U vindt hier zowel Puttense huurwoningen, als huurwoningen in de regio.

Meer informatie over woningstichting Putten vindt u op https://www.wsputten.nl.

Het kantoor van Woningstichting Putten is gevestigd aan de Spoorstraat 2 in Putten.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x