Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Woningcorporatie Stadlander

Bezoekadres
Rooseveltlaan 150 4624 DE Bergen op Zoom

Correspondentieadres
Postbus 203 4600 AE Bergen op Zoom

Contactgegevens
Telefoon: (088) 562 60 00 https://stadlander.nl [email protected]

stadlander

Stadlander

Stadlander is een woningcorporatie in Bergen op Zoom. Stadlander heeft meer dan 15.000 woningen te huur in West-Brabant en Tholen. Stadlander biedt betaalbare woningen aan de inwoners van Bergen op Zoom, Den Bosch en Breda. De huurprijzen zijn laag door de subsidies die Stadlander van de Nederlandse overheid krijgt. Stadlander biedt ook veel andere diensten aan, waaronder een verzorgingstehuis voor alleenwonende ouderen en een school voor kinderen met een autismespectrumstoornis (ASS). Stadlander gaat dus verder dan het helpen bij het vinden van een sociale huurwoning, een echte innovatieve woningcorporatie.

De organisatie

De afgelopen tien jaar is Stadlander toonaangevend geweest op het gebied van duurzaam wonen. Ze hebben veel geïnvesteerd in hun huurders door bestaande woningen te verbeteren en nieuwe te bouwen die milieuvriendelijk zijn met innovatieve ontwerpen om ervoor te zorgen dat al onze bewoners comfortabel kunnen wonen voor de komende generaties.

Stadlander is een van Brabants toonaangevende woningcorporaties omdat ze zoveel tijd en geld investeren om alles, van verwarmingssystemen tot liften, zo energie-efficiënt mogelijk te maken en tegelijkertijd prachtige gemeenschappen te ontwerpen waar mensen hun leven willen doorbrengen.

Missie en Visie

De missie van Stadlander is het duurzaam huisvesten van mensen met een lichamelijke beperking waardoor ze niet zelfstandig kunnen wonen. Ze werken aan wijken en kernen waar het prettig wonen is en werken daarbij samen met andere organisaties.

We richten ons op het verhuren van woningen. Daarbij houden wij rekening met ontwikkelingen in de samenleving en hebben we gebouwen ontwikkeld die aansluiten bij de behoeften van onze diverse huurderspopulaties. Van mensen die op zoek zijn naar een laag prijskaartje tot gezinnen die zich een duurdere woning met zo veel mogelijk voorzieningen kunnen veroorloven. Samen met onze betrokken partijen werken we aan een totaalaanpak voor gedifferentieerde buurten en kernen, want bij Stadlander gaat het niet alleen om het vinden van je plek – het is ook waar je thuishoort!

We blijven trends voor door nieuwe woningen te bouwen met behoud van betaalbare huurprijzen voor alle demografische groepen; of het nu gaat om alleenstaande millennials of grote familie-eenheden.

Opzoek naar bondgenoten

Stadlander is een Nederlands bedrijf dat woningen bouwt in Nederland. Hun zaken zijn moeilijk te handhaven sinds hun concurrenten failliet zijn gegaan, maar het management en de werknemers van Stadlander doen hun best om dit voorbeeld niet te volgen; zij willen iedereen – vooral degenen die in een van hun gebouwen zullen wonen – laten weten dat het niet altijd gemakkelijk voor hen is geweest. Bijvoorbeeld, toen er nog volop concurrentie was tussen woningbouwcorporaties zoals deze, waren veel mensen zich niet bewust van hoe concurrerend deze bedrijven met elkaar waren geworden op het gebied van prijzen en kwaliteitscontrole; tegenwoordig is alle informatie over onroerend goed prijzen of vastgoed waarden toegankelijk voor iedereen, overal en op elk moment, dankzij de technologische vooruitgang op het internet, die het leven gemakkelijker (en duurder) maakt voor consumenten overal!

Voor meer informatie kijk op www. Wilt u direct contact? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met (088) 562 60 00.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x