Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Stichting DUWO

Bezoekadres
Professor Schermerhornstraat 4 2628 PZ Delft

Correspondentieadres
Postbus 54 2600 AB Delft

Contactgegevens
Telefoon: (088) 235 38 96 https://www.duwo.nl [email protected]

stichting duwo

Stichting DUWO

Stichting DUWO is een aanbieder van studentenhuisvesting. Met meer dan 33.000 studenten zijn zij de grootste aanbieder van studentenhuisvesting in heel Nederland. DUWO richt zich ook op buitenlandse studenten. Voor internationale studenten is er een Engelstalige website beschikbaar.

Specialist in studentenhuisvesting

DUWO is de oudste aanbieder van studentenhuisvesting in Nederland. Al 75 jaar ontwikkelt en beheert DUWO verschillende typen woningen die zijn toegesneden op de behoeften van studenten en die hun onderwijservaring verbeteren.

Het bedrijf begrijpt dat wonen een essentieel onderdeel is van een gedenkwaardige college-ervaring voor studenten. Ze bieden huisvesting aan in eigen beheer of in coöperatief verband en beheren het ook voor derden om je het leven gemakkelijker te maken als je in het buitenland studeert.

DUWO, of Dutch Universities Worldwide Organization, maakt deel uit van het internationale netwerk voor onderwijs en onderzoek. DUWO biedt studenten betaalbare huisvesting in Amsterdam, maar ook in andere grote steden zoals Delft, waar meer dan 10 duizend kamers beschikbaar zijn. Huisvesting kan online worden opgezocht met behulp van een interactieve kaart die de huidige bezettingsgraad en prijzen per kamertype laat zien die op verschillende momenten in het jaar worden aangeboden; dit geeft aspirant-huurders een goed idee van wat ze kunnen verwachten van hun contractvoorwaarden voordat ze zich officieel ergens aan verbinden.

Campus huisvesting

DUWO heeft projecten in heel Nederland, en meer specifiek in Amsterdam. Het gaat om grote campussen zoals de Uilenstede campus in Amstelveen, de TU Campus Delft of de campus Leidse Schans (elk van deze scholen telt tienduizenden studenten).

Op zoek naar een kamer?

Ben je op zoek naar een kamer? Dan ben je bij DUWO aan het juiste adres, met meer dan 33.000 kamers in Amsterdam, Amstelveen, Delft, Den Haag en meer! Onze woningen vind je op ROOM.nl – mis je kans niet en meld je vandaag nog aan! DUWO is de aanbieder op het gebied van huisvesting voor studenten.

Nieuwe Projecten

Innovatieve, vooruitstrevende ontwikkelaars zoals wij weten hoe ze de klus moeten klaren. We hebben een bewezen track record van het vermogen om projecten te voltooien in minder tijd en met betere resultaten dan andere bedrijven die misschien niet zo ervaren of getalenteerd zijn als het gaat om nieuwbouw / transformatie werk. Om het tekort aan studentenhuisvesting bij scholen te helpen oplossen, kijken we naar mogelijkheden voor zowel lange termijn oplossingen (het bouwen van moderne appartementen in de buurt van schoollocaties) als korte termijn oplossingen (het tijdelijk transformeren van bestaande gebouwen tot slaapzalen). Bij al onze ontwikkelingen wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de leefomgeving van mensen door hun omgeving veilig te houden.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x