Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Mijande Wonen

Bezoekadres
Beukenhof 2 7671 BW Vriezenveen

Correspondentieadres
Postbus 232 7670 AE Vriezenveen

Contactgegevens
Telefoon: (088) 807 07 00 https://www.mijande.nl [email protected]

Mijande Wonen

Mijande Wonen

Woningcorporatie Mijande Wonen meer dan 5.000 eenheden in beheer. Dit aantal is onder meer verdeeld in sociale huurwoningen, vrije sector huur- en koopwoningen waaronder nieuwe ontwikkelingen in Amsterdam en Den Haag om te voorzien in de groeiende behoefte aan stadswonen met zorgvoorzieningen en bedrijfsruimten zoals winkels en garages.

Als je opzoek bent naar een Sociale Huurwoning dan kan Mijande Wonen je zeker helpen.

Samen kunnen we een verschil maken!

Samen zorgen voor huisvesting voor iedereen, dat is onze visie en missie. We staan samen met huurders in de frontlinie van deze veranderende wereld door het aanbieden van maatschappelijke dienstverlening in Twente. Samen als één corporatie, met kernwaarden die staan voor overtuigingen over hoe verantwoordelijkheden hier bij Hiemstra Woonstad moeten worden gemanaged; deze keuzes stuwen ons vooruit naar toekomstbestendig wonen.

Zichtbaarheid is een belangrijke factor voor succes op de werkplek. Als iedereen gemakkelijk toegang heeft, kunnen zowel huurders als partners efficiënter met hun tijd omgaan door te begrijpen wat anderen nodig hebben. Hoe dichter we bij elkaar komen als mensen, hoe makkelijker het wordt om samen te werken – ongeacht onze verschillen of achtergronden.

Mijande Wonen is er voor je

Voor sommigen is de woningcoöperatie een manier om tegen huren te vechten. Niet alleen geeft het meer keuzes over je woonomgeving, maar het geeft je ook controle over wie je huis binnenkomt en verlaat! Maar wat als er mensen zijn met een laag inkomen? Ook daar biedt Mijande hulp door opties aan te bieden zoals betaalbare coöperaties die allemaal een diversiteit aan cursussen of toegang tot groen bieden.

Passend toewijzen

Als u wilt verhuizen, is het belangrijk dat de huur van uw nieuwe woning past bij uw inkomen. Daarom bepaalt de overheid elk jaar welke huren mensen bij hun inkomen mogen rekenen en of ze recht hebben op huurtoeslag. Dat noemen we passend toewijzen: we zorgen ervoor dat er genoeg huizen zijn waar woningzoekenden met een laag inkomen zich een huis kunnen veroorloven. Maar ook als je meer verdient, weet je zeker dat wij ook voor jou een betaalbare woning vinden!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x