Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Kennemer wonen

Bezoekadres
Schuine Hondsbosschelaan 45 1851 HN Heiloo

Correspondentieadres
Postbus 284 1850 AG Heiloo

Contactgegevens
Telefoon: (072) 822 28 88 https://www.kennemerwonen.nl [email protected]

kennemer wonen

Kennemer Wonen

Kennemer Wonen is een woningcorporatie in de regio Noord-Kennemerland. Ze verhuren, verbeteren en bouwen betaalbare en energiezuinige huurwoningen voor hun klanten die wonen in Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo of Uitgeest. Hun doel is om voldoende woningen van goede kwaliteit te verhuren tegen passende kosten, zodat onze klanten nu, maar ook toekomstige generaties een optie hebben als ze besluiten waar ze hierna willen wonen.

Onze missie bij Kennemer wonen gaat verder dan het beschikbaar hebben van voldoende plaatsen voor mensen die dat nodig hebben; we zijn ook geïnteresseerd in het bieden van opties binnen prettige buurten.

Voor het vinden van een sociale huurwoning, ben je bij Kennemer Wonen aan het juiste adres. Of u nu een grotere woning of juist kleine woning zoekt, ze helpen u bij het vinden van een gepaste woning!

We verhuren betaalbare woningen

Kennemer Wonen zorgt voor betaalbare, energiezuinige huurwoningen in de regio Noord-Kennemerland. Vanuit onze missie om te zorgen voor voldoende goed wonen voor alle klanten nu en in de toekomst, zijn we in staat om te werken aan het woongenot van mensen door samen te werken met (toekomstige) bewoners, klantenorganisaties en gemeenten.

Wat als u in een huis zou willen wonen dat gebouwd is door het bedrijf dat het beheert? Huizen bouwen en verhuren is wat we doen, maar soms willen mensen meer dan alleen huisvesting. Ze hebben ook diensten nodig zoals tuinaanleg of schilderwerk van ons team van professionals, zodat ze op hun best kunnen blijven!

De manier waarop we leven is de laatste decennia drastisch veranderd, en het lijkt erop dat duurzaamheid niet alleen een vluchtige trend is. Onze focus op duurzaam leven zal ongetwijfeld leiden tot veranderingen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. De 10.000 huurwoningen van Kennemer Wonen staan verspreid over de regio en worden door 90 medewerkers bediend.

Kennemer wonen wil graag dat haar klanten tevreden zijn!

De ervaring van onze klanten is het belangrijkste aspect van ons bedrijf. We spelen een actieve rol in het verbeteren en verbeteren van onze diensten door zowel de enquêtes van KWH als die van CRR te meten. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om deze statistieken te verbeteren, waaronder doorlopend onderzoek met een verscheidenheid aan bedrijven die andere verwante soorten diensten of gespecialiseerde vaardigheden leveren die ons begrip kunnen verbreden over wat goede van slechte ervaringen onderscheidt.

Het Centrum voor Woononderzoek is een belangrijk onderdeel van ons renovatieproces. Zij bieden inzichten van onschatbare waarde in de behoeften en wensen van een klant voor, tijdens en na renovaties, die ons helpen betere resultaten te leveren die beter aansluiten bij wat zij als huiseigenaren zoeken.

De gegevens die u ons verstrekt zullen door ons bedrijf en de onderzoeksbureaus op een veilige manier worden behandeld, in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving. Wij nemen uw gegevens serieus, omdat we willen dat elke klant een prettige ervaring beleeft aan een enquête voor marktonderzoeksdoeleinden!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x