Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Elkien

Bezoekadres
De Opslach 69 8448 GV Heerenveen

Correspondentieadres
Postbus 836 8440 AV Heerenveen

Contactgegevens
Telefoon: (0513) 63 57 35 https://www.elkien.nl [email protected]

Elkien

Elkien

In Friesland verhuren we ongeveer 20.000 goed onderhouden sociale huurwoningen. We gaan altijd een stap verder voor onze huurders met moderne gebouwen en voorzieningen die het leven van de huurder gemakkelijk maken. Als woningcorporatie in een steeds veranderende wereld van technologie en innovatie bieden we niet alleen goede huisvesting, maar zorgen we er samen voor dat het ook leefbaar is – door te investeren in meer dan alleen woningen; ook parken zijn belangrijk zodat iedereen buiten van zijn omgeving kan genieten! Het geluk van de huurders begint echter thuis en dat betekent dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de inrichting van deze prettige woningen, zowel binnen als buiten: van het indelen van het meubilair tot het kiezen van verfkleuren.

Elkien helpt mensen met een laag inkomen om comfortabel te wonen. Wij verhuren en verkopen betaalbare, toekomstbestendige en duurzame woningen in goed onderhouden buurten die onze klanten aantrekkelijk vinden om te wonen in steden en dorpen in heel Fryslân. De 20.000 woningen van onne woningcorporatie staan tussen buren die om elkaar geven – waardoor hun buurt prettig genoeg is voor iedereen die er woont. Elkien geeft haar huurders het plezier om met soortgenoten om te gaan en inspireert hen om als bondgenoten mee te doen; samen werken aan de leefbaarheid in stad of dorp!

De Visie van Elkien

Hoewel we allemaal een huis verdienen, heeft niet iedereen het geluk om er een te hebben. Om het leven van veel mensen te veranderen en het voor hen mogelijk te maken hun eigen plek in het leven te vinden, is ons bedrijf geboren. We zetten ons in om huisvestingsoplossingen te bieden die passen bij elke huurder die door de deur loopt, omdat dit de plek is waar je je thuis voelt. Ongeacht je achtergrond of situatie. Of het nu gaat om betaalbare, duurzame woonruimte of om de nabijheid van goede buren, omdat we samen werken aan innovatieve ideeën die helpen bij het creëren van een veilige omgeving; een omgeving waar huurders zich kunnen ontplooien terwijl ze het gevoel hebben dat ze erbij horen.

Kernwaarden

Wij werken samen en kijken verder dan onze eigen belangen. Wij verbinden intern en extern door goed te luisteren naar de behoeften van cliënten en vervolgens duidelijke afspraken te maken zonder afleiding. Cliënten weten wat ze van ons kunnen verwachten – dat als iets niet in het contract staat, we het niet doen!

Huurwoningen Elkien

Door je in te schrijven op Frieslandhuurt.nl kun je de beste woning van de stad vinden. We plaatsen hierop alle beschikbare woningen. Elkien biedt woningen die niet te verslaan zijn, bekijk hieronder het filmpje om te zien hoe het in zijn werk gaat en hoe je moet reageren voor meer informatie op maat. Veel succes bij het vinden van een fijne woning!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x