Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Dunavie

Bezoekadres
Ambachtsweg 16 2222 AL Katwijk

Correspondentieadres
Postbus 3061 2220 CB Katwijk

Contactgegevens
Telefoon: (071) 820 08 00 WhatsApp: 06 57 48 61 00 https://www.dunavie.nl [email protected]

dunavie

Dunavie

Dunavie heeft in totaal meer dan 8.250 eenheden in beheer. Dit aantal is verdeeld over sociale woningbouw, vrije sector woningen met hun zorgeenheid en winkelvastgoed.

Dunavie, een Nederlandse woningcorporatie met meer dan 8250 eenheden en voorvechters van de minder bedeelden in hun gemeente, is er trots op een belangrijk deel van de samenleving te zijn. We zijn niet alleen trots op onze gebouwen, maar ook op de mensen die erin wonen – we bieden huurders waardigheid, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over waar ze elke nacht zullen verblijven.

De missie van Dunavie

Woningcorporatie Dunavie zet zich in om goede, betaalbare huisvesting te bieden aan mensen die anders misschien niet in staat zouden zijn om hun eigen weg te vinden. Door hen een thuisbasis te geven met ruimte voor ontwikkeling en betrokkenheid bij de gemeenschap, wil Dunavie stabiliteit bieden die deze huurders meer vrijheid geeft dan ze zonder onze hulp zouden hebben.

Onze kernwaarden

In ons bedrijf draait alles om vrijheid en creativiteit. Al onze beslissingen worden door de werknemers zelf genomen, op een democratische manier die wij zelfbeheer noemen. Bovendien is het niet nodig om alleen te werken – niemand mag zich geïsoleerd voelen als hij bij ons werkt! Wij moedigen teamwerk en kameraadschap aan op elk niveau binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat elk individu niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk succesvol is.

Eigen Regie

Met onze ondernemende aanpak helpen wij cliënten en stakeholders hun keuzevrijheid te benutten. Door hen keuzemogelijkheden te bieden, maken we het mensen gemakkelijker om verantwoordelijk en autonoom te zijn; de beste oplossing wordt bepaald door wat past bij ieders behoeften, niet door een kader of een vooraf bepaald plan.

De principes die ons leiden bij Enfield zijn eenvoudig: wij geloven in het bieden van opties zodat u onafhankelijker kunt worden met uw beslissingen – niet omdat ze goed zijn voor het bedrijf, maar omdat ze zullen leiden tot een algemeen beter resultaat op basis van persoonlijke voorkeur. Wij moedigen ook samenwerking aan tussen alle betrokken partijen – of die nu binnen ons bedrijf werken of daarbuiten – wat betekent dat welke beslissing er ook wordt genomen, er input zal zijn van iedereen die er het meest toe doet!

In je kracht

Wij luisteren naar wat de maatschappij wil en nodig heeft, wij verbeteren onszelf voortdurend. Zo zijn we krachtig. Wij willen ook dat onze huurders gelukkig zijn. Door hen de ruimte te geven om zich te ontwikkelen en aandacht te geven wanneer dat nodig is, bereiken we niet alleen zakelijk meer, maar ook met duurzame relaties tussen verhuurders en hun bewoners!

Samen

In de gemeente Katwijk zoeken we naar meer mogelijkheden om samen te werken met onze huurders. We zoeken naar oplossingen die rekening houden met ieders kracht en zorgen samen voor een duurzame woonbeleving, zowel in woningen als in buurten. Samen met de betrokkenheid van de huurders geeft deze samenwerking ons inzicht in hoe we hen het beste kunnen ondersteunen in hun inspanningen.

Meer informatie over Dunavie vindt u op hun website.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x