Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Woningcorporatie Domijn Enschede

Bezoekadres
Enschede Hoge Bothofstraat 39 7511 ZA Enschede Haaksbergen Blankenburgerstraat 28 7481 EB Haaksbergen Losser Raadhuisplein 1 7581 AG Lossers Hoes

Correspondentieadres
Hoge Bothofstraat 39 7511 ZA Enschede

Contactgegevens
Telefoon: (053) 209 2 209 https://www.domijn.nl [email protected]

domijn enschede logo

Woningscorporatie Domijn Enschede

Domijn is meer dan een enkel een huis, het is een thuis. Domijn streeft ernaar haar huurders de best mogelijke woonervaring te bieden en ze zijn er trots op mensen te kunnen ontmoeten waar ze zich bevinden – van nieuwe huizen voor jonge gezinnen tot 100-jarigen die alles al hebben gezien. Met meer dan 200 medewerkers, waarvan 20% als huismeester 24/7 op locatie werkt, is het doel van Domijns niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar ze zelfs overtreffen! Domijn Enschede is een Woningcorporatie die ruim 15.000 woningen heeft in de gemeente Enschede.

Het doel van Woningcorporatie Domijn is het bieden van veilige, betaalbare woonmogelijkheden voor huishoudens met een laag inkomen in stedelijke gebieden dicht bij of op loopafstand van werkgelegenheid. Woningcorporaties zijn verantwoordelijk voor 21% van de woningvoorraad in Nederland.

Domijn Enschede wilt graag dat u zich prettig voelt in uw huurwoning

Een huis is pas een thuis als de buurt ook prettig is. Domijn Enschede verwacht van haar huurders dat ze er alles aan doen om het niet te verloederen, maar eigenlijk kunnen we allemaal helpen door een oogje in het zeil te houden op elkaars eigendommen en problemen die we zien te melden en ook oplossingen aan te dragen voor problemen als die zich voordoen! Als een huurder iets in de woning vindt dat gerepareerd moet worden, moet hij contact opnemen met Domijn Enschede met een beschrijving van het probleem. Woningcorporaties werken aan reparaties die als urgent of noodzakelijk worden beschouwd. Als er geen directe urgentie is, dan zal de woningcorporatie uw reparatieverzoek samen met andere geplande werkzaamheden in overweging nemen en opnemen in hun onderhoudsschema. Woningcorporaties zijn niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door huurders of normale slijtage, behalve in gevallen waarin woningcorporaties hebben nagelaten het vereiste onderhoud uit te voeren (bijvoorbeeld als woningcorporaties in het kader van hun onderhoud en nazorg op de hoogte zijn gesteld van gebreken, maar deze niet hebben aangepakt).

Als huurder kunt u er ook voor kiezen om uw eigen aannemer in te huren om de reparaties uit te voeren. Woningcorporaties verwachten dat de huurders hun eigen reparaties uitvoeren en betalen. Woningcorporaties vragen geen borg van huurders, maar als zij er een aanhouden wordt deze door de woningcorporatie in bewaring gehouden met een Jaarlijks Percentage (JKP) van 1,2%.

Domijn Enschede streeft ernaar aan de verwachtingen te voldoen, maar begrijpt dat het soms toch kan gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent over onze dienstverlening of de woningen. In die gevallen werken wij hard om samen een oplossing te vinden. Als Woningcorporatie Domijn Enschede willen wij herkend worden als een instantie die het beste doet voor haar naaste!

Voor meer informatie over Woningcorporatie Domijn Enschede kunt u kijken op https://www.domijnenschede.nl. Via deze website kunt u ook een reactie plaatsen op woningen.

Voor een bezoek aan kantoor kunt u langsgaan aan de Hoge Bothofstraat 39.

Contact met Domijn Enschede

Als u een vraag heeft, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Ze staan klaar en wachten op uw telefoontje! Domijn is op werkdagen bereikbaar van 08:30 uur t/m 17:00 uur. Uiteraard kan u ze buiten deze uren ook een e-mail sturen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x