Alle woningstichting en corporaties van Nederland

De Woonplaats Enschede

Bezoekadres
Wethouder Beversstraat 175 Enschede

Correspondentieadres
De Woonplaats Postbus 23 7500 AA Enschede

Contactgegevens
Telefoon: 09009678 https://www.dewoonplaats.nl [email protected]

de woonplaats enschede

De Woonplaats Enschede

De Woonplaats Enschede is een woningcorporatie in Nederland die betaalbare woningen aanbiedt, voornamelijk in de gemeente Enschede en de Achterhoek. Ze bieden verschillende soorten woningen aan, van koopwoningen tot huurappartementen. Ze al decennia actief in de regio en zetten zich in om hun klanten te voorzien van kwaliteitsdiensten tegen een betaalbare prijs. Als je opzoek bent naar een sociale huurwoning, bent u bij hen aan het juiste adres. Ze plaatsen wekelijks nieuwe woningen op hun website. Bekijk de advertenties voor woningen op https://www.dewoonplaats.nl.

Soms biedt deze woningcorporatie ook een huurwoning te koop aan, wanneer deze niet meer past in het bestand van de corporatie.

Meer dan 20.000 sociale huurwoningen

De Woonplaats wil een woning bieden die u niet alleen onderdak biedt, maar ook een omgeving creëert waarin het mogelijk is dat uw kwaliteit van leven en sociale interacties worden verbeterd. Dit betekent goede huisvesting, plus de voordelen van het zijn in een gezonde woongemeenschap. Zij nemen hun verantwoordelijkheid serieus door waar nodig te herstructureren, zodat zij een zo hoog mogelijk rendement kunnen creëren en tegelijkertijd het welzijn van de samenleving kunnen bevorderen! Daarnaast werkt De Woonplaats Enschede hard aan het creëren van duurzame woningen. Energiebewuste woningen zijn voor deze corporatie niet onbelangrijk.

De Woonplaats is een bedrijf dat midden in de samenleving staat. Zij werken om te voldoen aan wetgeving en aspecten van goed bestuur, die nodig zijn voor hun bedrijfsvoering. Om een balans te vinden tussen sociale, ecologische en economische belangen willen zij begrijpen wat er leeft onder de bewoners als het gaat om wijken en buurten om daar effectief op in te kunnen spelen. Dit betekent dat zij alle ruimte krijgen in samenwerking met andere belanghebbenden zoals de bewoners zelf die altijd een sleutelrol zullen spelen in het verbeteren van onze leefomgeving en het vergroten van het plezier voor alle betrokkenen door efficiënter gebruik van middelen.

Er vinden grote veranderingen plaats in de wereld om ons heen. De Woonplaats wil voorop lopen in deze transitie en zoekt naar manieren om hierin mee te gaan door als katalysator te fungeren die projecten vooruit stuwt en bewustzijn creëert bij bewoners die efficiëntere woningen willen met minder impact op het milieu. Dit bedrijf is van plan een belangrijke speler te worden, omdat ze al succes hebben gehad met het nauw samenwerken met zowel de mensen binnen als buiten hun muren tijdens grote verbouwingsperioden.

Corporate film

De Woonplaats Enschede is een woningcorporatie die de behoeften van hun huidige en toekomstige huurders in kaart brengt. Zij geloven in het bieden van duurzaam wonen: een goede betaalbare woning om in te wonen met alle noodzakelijke voorzieningen voor het welzijn van je gezin.

Meer informatie over woningcorporatie De Woonplaats vindt u op hun eigen website.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x