Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Centrada Lelystad

Bezoekadres
Wigstraat 18 8223 EG Lelystad

Correspondentieadres
Postbus 120 8200 AC Lelystad

Contactgegevens
Telefoon: (0320) 239 600 https://www.centrada.nl [email protected]

centrada lelystad

Centrada Lelystad

Centrada bestaat al meer dan 50 jaar, en is de tussenpersoon tussen sociale woningbouw in gemeente Lelystad. Centrada levert kwaliteitsdiensten aan hun klanten met een focus op klantenservice omdat dat is wat zij het meest waarderen in het leven. Centrada heeft een ruim aanbod van woningen. Het aantal woningen dat zij in beheer hebben is meer dan 9.000. Of u nog opzoek bent naar een grotere woning, kleinere woning, bij Centrada kun je  voor een diversiteit in woningen.

Centrada Lelystad verandert elke vijf jaar door te kijken naar nieuwe ontwikkelingen en te zien welke rendabeler zijn dan andere, zodat ze kunnen helpen het wonen beter te maken voor alle inwoners van Lelystad.

Als je met Centrada te maken hebt, heb je te maken met de eigenaar van bijna alle huizen in Lelystad. Als zij een probleem hebben, dan wordt dat opgelost en gaan ze op weg naar groenere weiden. Ze houden van groen omdat groen hen een gelukkig en ontspannen gevoel geeft, en daarom hebben ze hun logokleur ook zo gekozen. Dit brengt ons bij ons volgende punt:

Hun logo heeft niets te maken met hun naam of met wat ze doen. Het werd willekeurig gekozen na een keuze tussen de kont van een vos, de kont van een beer, de kont van een olifant en een rode giraf die een bestelling plaatste voor de levering van konten (wat cool zou zijn als giraffen dingen konden bestellen). Het Centrada personeel heeft het logo zelf ontworpen bij gebrek aan een beter idee.

Hun motto is: “We zijn er voor jou.” Hun logo is een kont. Ze zijn zo serieus over service, dat ze met Halloween een kostuum dragen en snoep uitdelen aan de kinderen.

Als we het over een ander bedrijf dan Centrada hadden, zouden we dit zeggen: “Wat is er mis met hen? Wat hebben ze tegen konten?” Maar omdat het Centrada is, is hun kont logo logisch! Het doet precies wat het moet doen: passen bij hun naam en ervoor zorgen dat iedereen die het ziet precies weet wat voor bedrijf ze in huis halen als ze bij Centrada een huis komen huren of kopen.

“Samenwerken aan wonen” is het motto van Centrada Lelystad

Centrada biedt huisvesting in Lelystad, met al het comfort dat je nodig hebt. Ze doen niets bijzonders, maar dat maakt ze juist geweldig: ze zijn niet opzichtig en als er iets misgaat, verzinnen ze er geen excuses voor of wijzen ze elkaar niet met de vinger; in plaats daarvan lossen ze alles gewoon snel op zonder poespas en brengen ze u minder in rekening dan ieder ander voor dezelfde dienst zou hebben gerekend.

Ze willen graag dat iedereen tevreden is met wat ze voor hun geld krijgen, dus als u Centrada een kans geeft om u te helpen, dan zullen ze daar gebruik van maken en uw tevredenheid zo lang mogelijk garanderen.

Centrada aanbod en inschrijven.

Inschrijven is het proces van het aanvragen van een huurwoning in Lelystad. U moet 17 jaar of ouder zijn om u in te schrijven en toegang te krijgen tot alle functies op deze website, inclusief inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. De registratiekosten bedragen €15 per jaar ($18), waarmee u een account krijgt dat tot uw 70e kan blijven bestaan (of wanneer u zich als gepensioneerde registreert). Als u klaar bent, dient u uw aanvraag in!

Inschrijven kan via https://www.centrada.nl/inschrijven/, u bent als nieuwe huurder van Harte Welkom!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x