Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Casade Dongen

Bezoekadres
Minister Goselinglaan 8 5103 BJ Dongen

Correspondentieadres
Postbus 134 5100 AC Dongen

Contactgegevens
Telefoon: (0800) 55 22 222 https://www.casade.nl [email protected]

casade dongen

Casade Dongen

Casade is een betaalbare woningcorporatie die 11.500 woningen bezit en verhuurt aan de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. Een deel van de 11.500 eenheden in beheer zijn zorg eenheden. Ze zetten zich in om hun woningen af te stemmen op de behoeften van huurders in termen van betaalbaarheid van de huur en de kwaliteit van het leven voorzieningen zoals scholen en parken. Casade streeft ernaar om efficiënt te werken en tegelijkertijd goed te controleren te zijn over wat ze doen, zodat het op de lange termijn kan worden volgehouden.

De laatste tijd krijgt Casade elk jaar minder huurders. Binnenkort gaan we veel verouderde woningen slopen en vervangen door nieuwe. Als je in een huis woont dat op de nominatie staat om gesloopt te worden, dan heb je voorrang op andere woningzoekenden. Het kan dus wat langer duren voordat je volgende huurwoning beschikbaar komt, maar als ze eenmaal op de markt komen, zou de beschikbaarheid ervan aanzienlijk moeten toenemen, omdat er om te beginnen maar weinig huizen gesloopt werden.

Kijk op Woning in Zicht voor het aanbod van Casade

Cadade biedt haar sociale huurwoningen aan via Woninginzicht.nl, via deze website kunt u ook woningen vinden van andere corporaties. Alleen nieuwe woningen van Casade, worden hier gepubliceerd. Kijk dus regelmatig op deze website voor het actuele aanbod huurwoningen. De beschikbaarheid van huurwoningen wordt altijd vermeld bij de advertentie.

Bij Woning in Zicht bieden we een unieke zoekmachine voor het vinden van woningen in de hele regio. Dit in tegenstelling tot veel andere sites die u alleen hun eigen aanbiedingen aanbieden en vaak meer in rekening brengen alleen maar om ze te laten zien. In plaats van ons eigen onhandige systeem te maken dat ons geld zou kosten om zelf te maken, vonden we een gevestigd systeem dat al goed werkt voor woningzoekenden uit de regio Tilburg!

Casade beheert al jaren de huurwoningen in Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. U zult een huurcontract afsluiten met Casade en niet met Woning in Zicht omdat ze alleen het online-verhuurplatform beheren.

Casade verhuurt aan veel mensen die op of in de buurt van deze drie gemeenten wonen: Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. Met al hun ervaring in dit werk hopen wij dat zij in staat zullen zijn om voor u een appartement in de buurt te vinden, dus aarzel niet voordat u contact met hen opneemt!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x