Alle woningstichting en corporaties van Nederland

Actium Assen

Bezoekadres
Portugallaan 10 9403 DS Assen

Correspondentieadres
Postbus 500 9400 AM Assen

Contactgegevens
Telefoon: (0592) 400 100 https://www.actiumwonen.nl [email protected]

actium assen

Actium Assen

Een thuis voor onze huurders, nu en in de toekomst, dat is het motto van Actium Assen. We willen u een plek bieden waar u zich veilig en geborgen voelt – uw eigen “thuis” Uw huis moet betaalbaar zijn, aantrekkelijk genoeg dat het weerspiegelt wie u bent als individu (en niet alleen maar koekoekshuizen), functioneel voor wat u op dit moment nodig hebt! Of u nu alleen woont of een gezin van vier kinderen start. Dat is waarom we huizen aanbieden: mooie ruimtes gevuld met herinneringen uit elke levensfase; plekken gebouwd rond mensen zoals JIJ!

De omgeving van je huis beïnvloedt hoezeer je je “thuis” voelt. Een buurman die je begroet, een opgeruimde galerij en een speeltuin om de hoek. Daarom werken we samen met huurders en partners aan prettige buurten waar mensen naar elkaar omkijken. Elke huurder heeft zijn eigen kwaliteiten, wensen of behoeften; sommigen zijn actief in de buurt, anderen blijven liever op zichzelf. Wat velen gemeen hebben is een bescheiden inkomen, wat betekent dat ze betaalbare huisvesting nodig hebben zodat ze goed – en prettig – kunnen wonen!

Met een gestaag groeiend aantal huishoudens, zetten wij ons in om huizen te leveren voor toekomstige generaties. Bij het bouwen van nieuwe huizen of het renoveren van bestaande huizen houden we rekening met de behoeften en wensen die in de komende jaren relevant zullen zijn. Bijvoorbeeld: Duurzame relaties met onze maatschappelijke partners zoals steden en gemeenschappen die vorm geven aan duurzame leefpatronen; een solide bedrijfsvoering die ons niet alleen in staat stelt financieel duurzaam te zijn, maar ook ecologisch verantwoord; een positieve bijdrage leveren aan de samenleving door te zorgen voor hen die ondersteuning nodig hebben tijdens hun tijd in een van onze woningen in plaats van te vertrouwen op middelen van buitenaf is slechts een greep uit de manier waarop we denken over langetermijnbetrokkenheid.

Meer dan 16.000 sociale Huurwoningen bij Actium Wonen

Mensen zullen worden aangemoedigd om het Noorden van Holland te verkennen. Een gebied dat zich uitstrekt van Zuidoost-Friesland, via Zuidwest-Drenthe en Midden- tot en met Noord-Drenthe – in dit groene hart verhuren we zo’n 16000 woningen verdeeld over 70 woongebieden! Actium Assen is dan ook DE verhuurder van de regio! Het Groene Hart van het Noorden is een heerlijke woonomgeving met centraal gelegen stedelijke allure gecombineerd met landelijke gezelligheid; het biedt rust gekoppeld aan ruimte of levendigheid zonder het gevoel te hebben iets gemist te hebben. Het is fascinerend hoeveel variatie er kan bestaan tussen deze twee ogenschijnlijk zeer verschillende delen van onze provincie. Actium wonen biedt soms ook oude woningen te koop aan.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woningstichting en corporatie gids!

© Woningstichting.net - Alle Rechten Voorbehouden 2021
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x